A La Carte

Dit zijn voorbeeldgerechten, gerechten wisselen geregeld,
dus het kan een ander gerecht zijn op de dag dat je komt eten.

Hebt u een dieet of allergie? Meld het bij ons,
dan kunnen we daar rekening mee houden.

Terrine van Sliptong & Gerookte Zalm 13.50
forelmousse en komkommercrème

Ree carpaccio & Eendenleverkrullen 14.50
vossebessenmarmelade en balsmamico dressing

Snowcrab & Crab-beignets 16.50
noodles en wakamé

Bloedworst & Poldergans 14.50
perencompote en trompettes

Zonnevis & Gamba 27.50
zilte groenten en kreeftensaus

Gepocheerde schelvis & Mosseltjes 24.50
pompoen, venkel en spinaziesaus

Kalfsentrecote & Rozijntjes 24.50
savooiekool stoof en dadelsaus

Hertenbiefstuk & Paddenstoelen 26.50
gegrild slahart en rode portsaus

Kaasplateau 12.50
vijf heerlijke ambachtelijk gerijpte kazen

Perenconfijt & Chocolademousse 9,50
witte chocoladeparfait en bosbessencoulis

Harboury’s Maandmenu

Geen zin om te koken? Door de week even spontaan uit eten? Dat kan bij Harboury!
De komende maanden hebben wij op dinsdag t/m donderdag een maandelijks wisselend keuzemenu. Je kunt kiezen voor 3- of 4-gangen. Op deze manier kunnen jullie ook door de week op een informele manier genieten van onze heerlijke gerechten.

Maandmenu oktober

Voorgerecht
Gerookte zalm & Forelmousse
Of
Ree carpaccio & Pecancrème

Hoofdgerecht
Zeebaars & Gamba
Of
Hertensukade & Paddenstoelen

Nagerecht
3 kazen & Tuttifrutti
Of
Perenconfijt & Chocolademousse

3-gangen          € 35.00
4-gangen          € 42.50
* Extra gerecht: Sliptong & Mosseltjes

Harboury’s Culinairiteiten

Avondvullend “fine dining” waarin we alle facetten van de Smaak gaan opzoeken. We schuwen het experiment niet en gaan op een spannende zoektocht naar elegantie, bijzondere combinaties en soms zelfs een sensuele of gewaagde toets. Met respect voor de ingrediënten; puur, vers, in het seizoen en duurzaam. Ons uiteindelijke doel is het ultiem genieten, durf jij het aan?

10 culinairiteiten / 87,50 p.p.

(te bestellen tot 19.30 uur)

 

Signature menu

Bijzondere smaken, die uitblinken in kwaliteit en creativiteit, worden in dit menu gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet. Deze gerechten zijn ook à la carte te bestellen.

6 gangen | 62,50,-

5 gangen 55,00

4 gangen | 47,50

3 gangen | 37,00

Wijnarrangment

Speciaal geselecteerde wijnen bijpassend bij uw gerecht.
Ook verkrijgbaar als BOB-arrangement.

Wijnarrangement
6 gangen | 35,50
5 gangen | 29,50
4 gangen | 23,50
3 gangen | 17,50

Wijnarrangement Luxe
6 gangen | 48,00
5 gangen | 40,00
4 gangen | 32,00
3 gangen | 24,00

Aperitieven

Oester trio naturel 12,00
Verse Franse oesters ‘Fine de claire’ no. 3 

Oester trio harboury 13,50
Verse Franse oesters ‘Fine de claire’ no. 3
Gember & sesam  

Plukbrood met dipjes 6,95
Olijfolie, zeezout, sesamcreme & boter  

Gerijpte ham 8,50
Aceto Balsamico

Royal Belgian Caviar “Gold Label” 30,00
10 grams blikje met blini’s en crème fraîche

Cava de Anna Mediterrania 7,50

Champagne Pol Roger 13,50

Lunchgerechten

Signature lunch

Lunchmenu waarbij we gerechten brengen die uitblinken in kwaliteit en creativiteit. Bijzondere smaken worden in onze keuken gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet.

4 gangen | 39,50

3 gangen | 34,00

2 gangen | 27,50

Salades:

Kalfsentrecote & Argentijnse gamba | € 18.50
Zilte salade met saffraan-aioli

Gerookte vissoorten & Tomatensalade |  € 16.50
Zalm, forel en makreel met walnootdressing

Geitenkaas & Avocado |  € 12.95
Cashewnoten en Babyleaf

 

Bagels:

Kreeft & Octopus | € 18.50
Zalmeitjes en dillemayonaise

Brie de Meaux & Tomaat| € 11.50
Bacon en coleslaw

Kalfskroketten van Holtkamp (2) | € 12.75
Met een zoet-pittige mosterdsaus

Garnalenkroketten (2)| € 13.95
Met een kruidige whiskysaus

Sandwich:

Gerookte zalm & Avocado | € 16.50
Taramasalata en komkommer 

Rosbief, boerenkaas & 2 Spiegeleieren | € 12.50
Champignons en augurk

Filet de Parma, gekookt eitje & Truffelmayonaise | € 13.50
Gesnipperd uitje peterselie 

 

Lekker Borrelen

Plukbrood met dipjes | € 6.95
Olijfolie, zeezout, sesamcrème en boter

Kaasplank | € 12.50
Vijf rijpe kaassoorten met brood

Charcuterieplank | € 12.50
Mediterrane vleeswaren en olijven

Wereldse kaas- en worstplank | € 19.95
Heerlijke kazen, gedroogde worst en gerijpte ham

Plank ‘Parlevink’ | € 34.50
Voor wie alles lekker vindt, maar niet kiezen kan.Samen uitgebreid genieten van vlees- en visgerechten, aangevuld met rijpe kazen

Planchet de Mèr | € 36.50
Een keur aan lekkernijen uit het water. Huisgerookte vissoorten, garnalen, oesters, langoustine, salade en andere heerlijkheden

Oestertrio naturel  12,00
Oestertrio Harboury (gember & sesam) 13,50
Gerijpte Iberico ham 8,50
Huisgerookte zalm met crostini 12,95
Scampi’s (10 st) 7,25
Vers gebrande notenmix 2.25

Gemarineerde olijven  3,50
Kalfs-bitterballen (8st)  8,95
Gamba-bitterballen (6 st)  8.95
Groente-crudité met dipjes  7,75
Royal Belgian Caviar (10gr.) € 30.00
Gold label, met blini’s en crème fraiche