Harboury weer open!

Harboury weer open!

28 april Heropent Harboury

Kom jij optimaal genieten?

Beste vrienden van Harboury,

Na een ingrijpende verbouwing en dankzij een succesvolle crowdfundcampagne opent Harboury haar deuren 28 april weer voor het grote publiek. De impact van de verbouwing valt meteen op wanneer je binnentreedt. Er zijn drie volledig nieuwe sfeergebieden gerealiseerd, het interieur van de zaak is gemoderniseerd en de capaciteit van de keuken is uitgebreid. Dit alles maakt aan de gast nog duidelijker wat Harboury echt is, een restaurant in de top van Tilburg waar bezoekers optimaal genieten.

Harboury biedt een complete beleving voor de culinaire genieter die niet bang is om iets nieuws te proberen. De culinaire stroming van Hein, Culinair Hedonisme, speelt hier een grote rol in. Deze stroming is steeds op zoek naar het lekkerste gerecht om de gasten, jullie dus, optimaal te laten genieten.

Wij willen jullie allemaal van harte uitnodigen om te komen genieten in het nieuwe Harboury én om het Culinair Hedonisme zelf te ervaren. Om de heropening extra te vieren zullen we vanaf de opening op 28 april iedere gast een extra gang cadeau doen, kies je bijvoorbeeld voor een 3-gangen menu, dan krijg je de vierde gang gratis. Deze actie zal de hele maand mei lopen.

Wij hopen jullie allemaal binnenkort te mogen verwelkomen in het nieuwe Harboury.

Met gastvrije groet,

Hein & Marly